ProStock.no

Les dette før du kjøper Bitcoin

Bitcoin

Hvis du synes at det er mye snakk om aksjer og investeringer for tiden, så er du ikke den eneste. I løpet av de siste to årene har vi nemlig sett en stødig økning i interessen for aksjer, og kryptovaluta er en av de store grunnene til at aksjer har kommet på dagsorden. For selv om det ikke er vanskeligere å investere i fond enn det er å investere i kryptovaluta, har Bitcoin likevel blitt noe mange ser på som en enkel inngang på aksjemarkedet. Men hva burde du tenke på før du kjøper?

Vurderer du å kjøpe Bitcoin? Da er du absolutt ikke alene. Flere og flere velger å investere i kryptovaluta, og her er Bitcoin en av de myntene som fortsatt ligger i toppen – både i forhold til verdi og i forhold til popularitet. Men selv om det er mange som investerer, er det fortsatt mange som synes at terskelen er ganske høy for å komme i gang.

Uttrykk som volatilitet, NA krypto og kurtasje, for å nevne noen veldig få, gjør at mange føler at det er mye man skal sette seg inn i før man begynner. Men faktisk er det ganske enkelt. Her er noen av de tingene det er greit å tenke over før du bestemmer deg for om du eventuelt vil investere eller ikke.

Bli kjent med markedet, myntene og deg selv

Det er tre ting som er viktige å bli kjent med når du skal finne ut av om du har lyst til å investere.

Exit mobile version