Aksjeskolen

1 student

Aksjeskolen er et online kurs for deg som ønsker å lære å tjene masse penger på kjøp og salg av aksjer og investeringer i verdipapirer. Kurset er laget for deg som ikke tidligere har drevet med kjøp og salg av aksjer. Kurset krever derfor ingen forhåndskunnskaper.

Hva lærer du?

Vårt mål er ikke bare å lære deg det mest grunnleggende om aksjehandel og hvordan du går frem for å kjøpe og selge aksjer gjennom en nettmegler. Målet er å lære deg å skape en lønnsom aksjeportefølje som balanserer risiko og avkastning på en optimal måte i forhold til din risikoprofil (vilje til å ta risiko).

For å finne dine kjøps og salgssignaler vil du lære å gjennomføre enkle fundamentale-, komparative- og tekniske analyser. Sentralt står også et ønske om å lære deg å skape en god handelstrategi som gir deg en differensiert aksjeportefølje som har en høyere avkastning en hovedindeksen til Oslo Børs. 

Kursets nytteverdi

Foruten at du lærer å handle med aksjer lærer du:

  • å velge den risikoprofilen som passer deg best
  • å velge den rette verdipapir portefølje for din kapital.
  • å vurdere aksjemarkedet og hva som påvirker aksjekursen, slik at du blir i stand til å kjøpe og selge de rette aksjene, på rett tidspunkt, med høyest mulig fortjeneste eller minst mulig tap.
  • å analysere aksjenes kursutvikling og verdimål, slik at du blir istand til å velge de aksjene som gir deg høyest mulig avkastning i forhold til risikoprofilen din.
  • å sette sammen en aksjeportefølje som passer dine mål og risikoprofil
  • å lage en effektiv handelstrategi

Lærer

Stifteren av bl.a. StockPro.no og eStudie.no.

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
kr1,498.00 kr498.00