asd

Kort om oss

ProStock.no ble etablert februar 2021 som en spin-off fra eStudie.no

Vi er et sted for deg som ikke tidligere har drevet med aksjehandel. Her vil du lære å bli en “profesjonell trader og investor”. Vi ønsker ikke bare å lære deg det mest grunnleggende. Vi ønsker å lære deg:

  • å lage en handelsstrategi som passer deg og din risikoprofil
  • å velge den mest lønnsomme porteføljen i forhold til din risikoprofil. En portefølje som ikke nødvendigvis bare trenger å bestå av aksjer, men en miks av ulike verdipapirer.
  • å kjøpe og selge aksjer på korrekt tidspunkt

Aksjenyheter

I seksjonen “Nyheter” finner du de siste nyhetene om hva som skjer i aksjemarkedet. Kommer du regelmessig tilbake hit vil du klare å holde deg oppdatert om de vesentligste trendene og hendelsene i aksjemarkedet.

Kunnskapssenteret

Kunnskapssenteret er portalens faglige del. Her finner du en mengde fagartikler om aksjehandel og verdipapirer. Artiklene er organisert i artikkelserier som fungerer som små lærebøker. Du klikker deg frem fra den ene artikkelen til den neste, og hvor neste artikkel alltid bygger videre på det du lærte i den forrige.

Aksjeskolene

Aksjeskolen er laget for deg som ikke har drevet med kjøp og salg av aksjer tidligere, men som nå ønsker å lære å bli en “profesjonell aksjeinvestor” som tjener gode penger på å balanserer risiko og avkastning.

Hvorfor ProStock?

Årsaken til at vi valgte ProStock.no som selskapsnavn skyldes:

  • Pro – betyr innenfor golf-terminologien at man er en “Coach” (trener). Pro betyr også profesjonell. Noe vi også er.
  • Stock – angir hva portalen dreier seg om. Dette er et sted for å lære å handle med verdipapirer. Primært aksjer og aksjefond.

Lyst til å bli en partner?

Vi søker etter personer som ønsker å ta del i ProStock. Først og fremt trenger vi en markedsføring- og salgsleder, da vi idag ikke har noen på dette området. 

Dernest trenger vi flere personer som kan ta del utviklingen av innholdet på våre sider.