asd

Aksjeskolen

Kurstype

Selvstudie, med flervalg eksamen.

Pris

Kr. 498.-

Kom igang

Lær å bli en profesjonell investor online!

I dette kurset lærer du å tjene penger på kjøp og salg av aksjer og fond, uten å ta en ukjent risiko. Kursets mål er å lære deg alt du trenger for å kunne ta del i den store oppturen alle små sparere har hatt de siste årene gjennom aksjesparing og trading.

Passer for hvem?

Aksjeskolen er et online kurs. Laget for deg som ikke tidligere har drevet med kjøp og salg av aksjer. Kurset krever ingen forhåndskunnskaper. Bare en lyst til å lære å tjene masse penger på aksjehandel.

Hva lærer du?

Målet er ikke bare lære deg det mest grunnleggende om aksjehandel, men å lære deg å skape en ekstrem lønnsom aksjeportefølje som balanserer risiko og avkastning på en optimal måte. For å finne dine kjøps og salgssignaler vil du lære å gjennomføre enkle komparative- og tekniske analyser. Sentralt står også et ønske om å lære deg å lage en god handelstrategi som gir deg en differensiert aksjeportefølje med en høyere avkastning en hovedindeksen til Oslo Børs.

Hva koster kurset?

Kurset koster kr. 498.-. Prisen inkluderer en lærebok i PDF format på 290 A4-sider + prøvene og kursbeviset du får når du har bestått kurset.

Selvstudie og flervalg eksamen

Kurset er basert på selvstudium, slik at du kan lese når du selv har tid og anledning. Pensumet finnes i en A4 bok i PDF-format og på nettsidene våre (under menyvalget “Kunnskap”).Kurset avsluttes med en skriftlig flervalg eksamen.

Elektronisk kursbevis

Kurset gir deg et elektronisk kursbevis som du kan bruke for å dokumentere din kompetanse. Kursbeviset lastes ned fra profilsiden

FAQ

Hva lærer du?

Aksjeskolen lærer deg alt du trenger å vite for å kunne begynne å investere i aksjer og fond. Her lærer du alt fra å opprette en meglerkonto og til å sette sammen din egen aksjeporefølje.

I tillegg lærer du hvordan du går frem for å analysere risikoen og avkastningspotensialet til dine aksjer. Under menyvalget “Kunnskap” finner du en oversikt over kursets pensum.

Hvordan skjer undervisningen?

Aksjeskolen er online basert, hvor all undervisning er basert på selvstudie. Undervisningen skjer ved at du logger deg inn på aksjeskolens brukergrensesnitt. Her laster du ned pensum boken og tar flervalgs prøvene til kurset. Hver seksjon avsluttes med en flervalg eksamen du må bestå for å gå videre til neste seksjon. Ingen undervisning skjer i et klasserom.

Hva kreves for å bestå Aksjeskolen?

For å bestå aksjeskolen må du avlegge og bestå alle flervalg eksamene. Hver seksjon avsluttes med en flervalg prøve. For å bestå en flervalg eksamen må du ha minst 80% rette svar. Prøvene kan du ta så mange ganger du ønsker.

Du har 1 år fra du betalte til å gjennomføre studiet. Etter dette må du bestille kurset på nytt.

Pris og tilgang

Pris og betaling

Aksjeskolen koster kr. 498.-. Prisen inkluderer kursmaterialet, eksamen og alle andre kostnader knyttet til studiet. Prisen inkluderer også full tilgang til alle delene av ProStock.no.

Kurset betaler du ved bruk av et debetkort (Visa og MasterCard) eller din PayPal konto (hvis du har opprettet dette).

Tilgang

Etter at du har betalt vil du motta en e-post fra oss. E-posten sendes til den e-postadressen du oppgav når du bestilte. Her finner du påloggingsinformasjonen til våre tjenester. For å kunne bruke tjenestene må du tillate at din nettleser benytter informasjonskapsler (cookies), da vi bruker denne teknologien for å avgjøre om du er logget inn eller ikke.

Glemt passord

Har du glemt ditt passord kan du benytte resett password funksjonen på vår innloggingsside for å tilbakestille passordet ditt. Alternativt kan du sende en e-post til redaksjonen@prostock.no.